Ekranı en iyi olan telefon hangisi?

Telefon alırken en önemli kriterlerden biri genellikle ekran kalitesidir. Kullanıcılar farklı tercihlere sahip olsalar da, hemen hemen herkes cam gibi net ve akıcı bir ekrana sahip olmayı tercih etmektedir. Nisan 2025 itibarıyla en iyi ekran performansına sahip modeller hangileridir? İşte DxOMark verilerine göre en iyi ekranlı akıllı telefonlar!

Nisan 2025’te DxOMark’a göre en iyi ekranlı akıllı telefonlar

DxOMark’a göre en iyi ekran performansına sahip telefon, 22 Ocak’ta tanıtılan Galaxy S25 Ultra’dır. Ürün, okunabilirlik, renk ve akıcılık gibi birçok alanda toplamda 160 puan alarak zirveye yerleşmiştir. İkinci sırada 158 puanla Google Pixel 9 Pro, üçüncü sırada ise aynı puanla Pixel 9 Pro XL modelleri yer almaktadır. Listenin dördüncü, beşinci ve altıncı sıralarında ise sırasıyla Honor Magic 6 Pro, Galaxy S25+ ve Galaxy S25 bulunmaktadır.

Google‘ın geçtiğimiz ay tanıttığı Pixel 9a modelinin DxOMark test sonuçlarına göre, akıllı telefon ekran testlerinden 155 puan alarak genel listede sekizinci sıraya yerleşmiştir.

Şu anda en iyi ekranlı telefonlar şunlardır;

Telefon İsmi Ekran Puanı
Samsung Galaxy S25 Ultra 160
Google Pixel 9 Pro XL 158
Google Pixel 9 Pro 158
Honor Magic6 Pro 157
Samsung Galaxy S25 157
Samsung Galaxy S25+ 157
Google Pixel 9 156
Google Pixel 9a 155
Samsung Galaxy S24 Ultra 155
Google Pixel 8 Pro 154
Samsung Galaxy Z Fold6 154
Samsung Galaxy S24 (Exynos) 154
Samsung Galaxy S24+ (Exynos) 154
Google Pixel 8 153
Honor Magic7 Pro 153
Vivo X100 Pro 153
Google Pixel 9 Pro Fold 152
Apple iPhone 15 Pro Max 151
Apple iPhone 15 Pro 151
Honor 200 Pro 151
Honor Magic V2 151

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Related Posts

Google One cihaz yedeği yakında SIM verilerini de içerecek

Günümüzde çoğu akıllı telefon, fiziksel SIM karta kıyasla bazı avantajları olan eSIM’i destekliyor. Ancak, eSIM kullanmanın da bazı dezavantajları var. Örneğin; telefonunuz bozulursa operatörün yardımı olmadan ağ erişimini sağlamanız biraz zor …

Heyecanlandıran soru: Picasso günümüzde yaşıyor olsaydı AI ile nasıl çizim yapardı?

Yapay zeka Picasso’nun sanatsal ifadesini nasıl dönüştürebilirdi? Yeni paletler, ortak sanat eserleri, farklı medyalar ve felsefi keşifler… Picasso’nun yapay zeka macerasına bir bakış.

Beynimizin öğrenme mekanizmasında çığır açan yeni keşif

Beynimizin, öğrenme sırasında yalnızca bir değil, birçok farklı strateji uyguladığı ortaya çıktı. Yeni araştırmalar, bu dinamik yapının hem ruh sağlığında hem de yapay zeka sistemlerinde devrim niteliğinde etkiler yaratabileceğini gösteriyor.

SonarPen artık MacBook trackpad ile çalışabiliyor

iPad modelleri için Apple Pencil serisine iyi bir alternatif olan basınç hissiyatlı SonarPen artık MacBook trackpad alanında da kullanılabilecek. Son güncelleme ile SonarPen kalemlerine önemli bir alan açılmış oldu.  SonarPen ve MacBook …

Windows 11’in gizemli “inetpub” klasörü, o kadar da masum değilmiş

Microsoft’un son güncellemeyle beraber Windows 11’li sistemlerde oluşturduğu gizemli “inetpub” klasörü, bir sorunu çözerken daha büyük bir soruna yol açmış olabilir.

‘Uzay sandığı’ açılıyor: Ay’ın sırları ortaya çıkacak

Çin, Ay’dan getirdiği kaya ve toprak örneklerini uluslararası bilim dünyasının erişimine açıyor. Bu adım, Ay’a dair yepyeni sırların gün yüzüne çıkmasını sağlayabilir. Ayrıca ABD detayı da tarihsel bir dönüm noktası olabilir…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir